J-Rock Fanfictions

J-rock Fanficek
 
HomeGy.I.K.KeresésRegisztrációTaglistaCsoportokBelépés

Share | 
 

 1.rész

Go down 
SzerzőÜzenet
Admin
Admin


Hozzászólások száma : 22
Age : 27
Registration date : 2007. Sep. 09.

TémanyitásTárgy: 1.rész   Csüt. Dec. 03, 2009 12:20 am

1.rész

Elég hűvös volt az este már így hét óra felé. Ennek ellenére én mégis egy kirívó, rövid, vörös ruhát viseltem, magas szárú bakanccsal. Még meleg kabátom ellenére is fáztam, hisz az sem takart sokkal többet, mint a ruhám, ezért kénytelen voltam teljesen belefúrni magam fekete, kötött sálamba. Ez legalább a csípős széltől kipirult arcomat megvédte. De szerencsére nem kellett sokáig gyalogolnom a hidegben, hisz a Shinjuku Loft, a Shinjuku Állomástól csak pár percre volt. A bejárat előtt megint hosszú sor állt, ami egy kicsit azért jó érzéssel töltötte el a szívem, és magamban mosolyogtam. Beálltam a sor végére, ami igencsak lassan haladt. Próbáltam elnézni a fejek felett, hogy kiderítsem ki ma este a biztonságiőr. Idegen férfi volt.- Hmm... Úgy látszik Tetsuo szabadnapos. Akkor nem is álmodhatok róla hogy hamarabb bejutok.- dünnyögtem magamban, miközben néhány lépéssel előrébb jutottam. Tetsuot már elég régóta ismerem. A középiskolában két évvel felettem járt, de ugyanabban a baráti társaságban voltunk, így jó barátok lettünk. Mikor két éve végzett az iskolában a Shinjuku Loft-ba került, mint biztonságiőr. Ez pedig nekem csak jó volt, hisz a segítségével mindig hamarabb bejutottam. De úgy néz ki ma ki kell várnom a sorom... micsoda szemétség. Az órámra pillantottam még tíz perc volt 7-ig.
Végül lassan ugyan ,de eljutottam a bejáratig. Az ajtóban álló izomagyú biztonságiőr alaposan végigmért, mielőtt beengedett volna, majd megszólalt.
-A személyiét hölgyem.- és a tenyerét tartotta. - Mi a franc, talán nem látszik hogy elmúltam 20?- morogtam magamban miközben dühösen előkotortam a személyimet, és átadtam az izomagyúnak. Az jól áttanulmányozta, legalább négyszer tekintett fel rám, hogy tényleg én vagyok-e a képen, majd visszaadta, és hozzáfűzte.
- Jó szórakozást, Amaya kisasszony.
- Kösz.- vettem vissza a kártyát, és gyorsan beléptem a klubba. Bent megálltam egy félreeső sarokban, és eltettem a személyit. De mielőtt becsúsztattam volna azt a táskámba, vetettem rá egy pillantást. Amaya Mikiko. Született: 1991. 03.05 Tokyo. Szemem átsiklott az engem ábrázoló képre. Hát igen, jó régi már, alig lehet rámismerni- jegyeztem meg, majd eltettem az igazolványt. Körbetekintettem a bárban, és méregettem, vajon hol találok egy jó helyet. Maga a klub nem volt túl nagy, olyan 500 férőhelyes. Nem akartam túlságosan bemenni a tömegbe, ma este egyáltalán nem volt kedvem tülekedni, így inkább megálltam valahol hátrébb. Kezdés előtt még átfutottam az aznap esti koncerteket feltüntető plakátot.

17:00 Double:Pain
18:00 120watt
19:00 Gazette

Mire a plakát végére értem a koncert is elkezdődött. A srácok épp úgy tettek mint általában. Boldogan jöttek be, mire néhány lelkes rajongó csaj felvisított az első sorban. Pontban hétkor a húrok közé csaptak, és lenyomták a háromnegyed órás koncertet. A show végére a banda izzadtan és fáradtan hagyta el a színpadot, de azért látszott rajtuk hogy élvezték az estét. A koncert után megvártam míg a tömeg nagy része kiáramlik, majd a bárpulthoz mentem és rendeltem egy kólát.
- Nah mi történt Miki, hol marad a whisky?- nevetett rám Rin, a csapos.
- Fáradt vagyok...- jelentettem ki, majd belekortyoltam a kólámba.- Egyébként hol van Tetsuo?- érdeklődtem mégis.
- Szabadnapot vett ki, talán meglátogatja a szüleit... azt hiszem.- gondolkodott el Rin, mire én csak megrántottam a vállam.
Kisvártatva a srácok is megjelentek a bárban, és leültek mellém.
- Nah, mit gondolsz Miki?- kíváncsiskodott Ruki, miközben ásványvizet rendelt.
- Jó volt.- válaszoltam szűkszavúan.
- Jó volt?! Mi az hogy jó volt?! Isteni volt!- emelte fel hangját Aoi, miközben intett Rinnek, aki whiskyt hozott neki, és a többieknek.
- Mi ez a levertség Miki? Elég rosszul nézel ki.- állapította meg Uruha, miközben a vállamra tette a kezét.
- Ennyire kimerített a love hotel?- röhögött Reita
- Mivan?- néztem rá értetlenül- Muszáj köcsögnek lenni, fáradt vagyok?!
- Hazavigyelek?- kérdezte Kai óvatosan, mire én csak bólintottam.

Néhány perc múlva már a Kai kocsijánál álltam. Elköszöntünk a srácoktól, majd elindultunk.
- De azért élvezted a koncertet?- érdeklődött a srác vezetés közben.
- Aha...- motyogtam.
- Tudom, nálad sosem lehet tudni... Most is úgy álltál ott mint aki a buszra vár.
- Bocsi. Nagyon jók voltatok, de tényleg fáradt vagyok. Egész nap a városban szaladgáltam.- magyaráztam. Ekkor Kai befordult egy kisebb utcába, és leparkolt egy húszemeletes épület előtt.
- Itt is volnánk.- jelentette be.
- Köszönöm. Jóéjt.- mondtam és kiszálltam a kocsiból.
- Jóéjt.- hallottam Kait mielőtt bezártam volna az ajtót, majd tovább hajtott.

A bejárat elé lépve kotorászni kezdtem a táskámban a kulcsom után, majd a telefonom fényénél kinyitottam az ajtót. A lift épp lent volt, így csak benyomtam a 17-est. Hamarosan már a zárral babráltam, és végül bejutottam a lakásba. Gyorsan levettem a cipőmet, a kabátomat, ledobtam a táskámat, és ledőltem a kanapéra. Ott, abban a pillanatban el tudtam volna aludni, de nem tehettem. Gyorsan lezuhanyoztam, és úgy feküdtem be az ágyamba. Elképesztő, mennyire jól esett ez a csend...

Másnap reggel volt időm sokáig aludni. 10 óra körül telefoncsörgésre keltem. -Ki a fasz keres ilyenkor?- mérgelődtem magamba, de azért fogadtam a hívást.
- Oha!- szólt bele vidáman Aoi.
- Te minek örülsz ennyire bazdmeg? Felkeltettél.- nyöszörögtem.
- Képzeld, épp újságot olvasok.- közölte.
- Ez remek, és ezért hívtál?- morogtam, miközben megfordultam az ágyban.
- És tudod mit találtam? "Sadistic Girls- egy új lehetőség" - idézte a srác- Tokyo egyik legújabb, és legérdekesebb ügynöksége, lányok százainak ad különleges lehetőséget az érvényesülésre...- folytatta a cikk olvasását.
- Hát ez remek. Meddig tartott míg megtaláltad?- gúnyolódtam.
- Ugyan már Miki, ez jó dolog. Benne vagytok egy magazinban.- lelkesített Aoi.- Ez jó lehetőség a továbblépéshez.
- Te komolyan ezért keltettél fel?
- Ugyan már Miki...
- Majd találkozunk. Szia.- mondtam és ezzel le is tettem a telefont. Elképzeltem Aoi értetlen arcát, ahogy kisípol a telefon. Nem hiszem el hogy ezért képes volt felhívni. Mintha nem tudnám hogy benne vagyunk a magazinban. Nagy dolog...

Most már lassan 4 hónapja dolgozom a Sadistic Girls-nek*. Ez tulajdonképpen egy modellügynökség, mely kissé más életstílust követő lányokkal foglalkozik. Akik itt dolgoznak, mind tetovált, piercinges, színes hajú lányok, akik szeretik a feltűnést, és arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy a lányok merjenek önmaguk lenni, és higgyék el, hogy tetováltan, piercingekkel is szépek. A dolognak csak egy buktatója van: a lányok elég hiányos öltözetben teszik mindezt. De aki elég merész ehhez, az bevállalja ezt a munkát.
Én 4 hónapja találtam rá az ügynökségre a neten, és úgy gondoltam, miért ne? Jó volt az ajánlatuk, nekem meg pénzre volt szükségem, és diploma nélkül nem igen számíthattam semmilyen jól fizető állásra. A tetoválásaimmal, testékszereimmel, és a fekete-lila hajammal én is jól illettem a lányok közé, így úgy gondoltam megpróbálom. Küldtem néhány amatőr fotót, és nemsokára meg is kaptam a választ, hogy beválasztottak. Így kerültem a Sadistic Girls-be.
Tulajdonképpen nincs sok dolgom, de azért elég fárasztó tud lenni néha a munka. Egy mozgalmasabb napon fotózásokra járunk, magazin interjúkat adunk, videókat forgatunk stb. De persze vannak szabadabb napok is, mint például ez a mai. Ezért megengedhettem magamnak hogy pihenjek, ha ez az idióta Aoi nem hív fel, nincs semmi gond. De így már nem tudtam visszaaludni, így felkeltem. Készítettem egy teát, és bekapcsoltam a TV-t. Végül úgy döntöttem, elmegyek vásárolni.

Olyan dél körül aztán Aoi újból telefonált.
- Miki, nincs kedved eljönni valahová este?- kérdezte.
- Minek?
- Gondoltam megünnepelhetnénk az első magazinszereplésedet.
- Pff... nekem mindegy.- motyogtam.
- Jó, akkor érted megyek 7re. a srácok is jönnek.


*A Suicide Girls mintájára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://jrockfanfic.forumn.org
 
1.rész
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
J-Rock Fanfictions :: Gazette Fanficek :: Gazette :: Dear Oningyou-san-
Ugrás: